2017. augusztus 20., István napja van
 
Város | Bemutatkozás | Művelődés | Alkotó Nők MagazinjaLinkek
Alkotó Nők Magazinja
« vissza Nyomtatás

Magazint akartunk! Ha lehet, mindenáron!

 

Akartunk valami újat, valamit, amitől mi is jól érezzük magunkat, valamit, amitől más is jól érezheti magát. Akartunk új megvilágítást, akartunk nemzetközit, akartunk közösséget, kovácsolót, akartunk érdekeset, akartunk elgondolkodtatót, akartunk vicceset... Szóval, akartunk egy magazint!

Aztán csak akargattunk Úgy, egymagunkban. Fiókban a cikkek, fejekben az ötletek, fotókat rakosgattunk új mappákban, hogy egyszer jó lesz valamire, talán egyszer, ha lesz egy magazinunk... Aztán a nagy egyedül akarás találkozott egy nyári délután, egy kiskertben, mogyorót ropogtatva, pár emberrel, összehozva az első csapatot.

Így lett a sok egyedül akarásból, egyetemleges akarat. Mint ahogy a sok apró gyöngyszem találkozik más alakú, más színű, más fényű gyöngyszemekkel és együtt alkotnak egy új egységet és díszíti, színesíti, vidámítja életünket. Egyikünk a tágra nyílt szemet találta ki designt, a másikunk a nevünket, és záporoztak az ötletek... így született meg a magazinunk, egyelőre gondolatok formájában, papír fecniken és sűrű e-mailváltások közepette.

De egy évvel ezelőtt szólt a fiú, hogy kész van az informatikai háttér, hogy minden a helyén, hogy minden számla fizetve, hogy akkor mától élesen is él a MAGAZINUNK! Pezsgő nem robbant, csak a szívünk dobbant egy nagyot, ami minden pezsgőpukkanásnál élesebben hangzott. Van egy magazinunk!

Olyan, amilyet szerettünk volna! Olyan, amilyent remélem, szerettek volna! Már egy éve van egy magazinunk, s reméljük, hogy Önhöz is elért a szavunk.